Doorlopende reisverzekering

Ben jij meer het spontane type, altijd in voor een verrassend romantisch weekendje weg of even spontaan aanwippen bij een vriend of vriendin in het buitenland? Of ben je een echte avonturier en laat je geen gelegenheid voorbijgaan om er op uit te trekken naar verre en minder verre oorden? Of moet je vaak voor zaken, studie of onderzoek de grens over? Bij meerdere reisjes en reizen per jaar komt de premie al snel goedkoper uit als je voor een doorlopende reisverzekering kiest, in plaats van een kortlopende verzekering. En dat is fijn, want iedere cent is meegenomen.

Verzekeringsgemak

Maar dat is niet het enige voordeel van een doorlopende reisverzekering, het geeft ook een hoop gemak. Als je op reis gaat, hoef je er namelijk niet steeds aan te denken om een verzekering af te sluiten, omdat de verzekering eenmaal afgesloten automatisch doorloopt.
Ook onverwachte trips of spontane reisjes naar het buitenland vormen geen enkel probleem. Wanneer je ook gaat, jouw reis is altijd gedekt. En zo kan jij je focussen op andere zaken.

Verzekeringspas op zak

Als je kiest voor een doorlopende reisverzekering, is het verstandig je goed te (laten) informeren over de verschillende dekkingen en te kiezen voor een dekking die past bij jouw reisgedrag. En, vergeet niet je verzekeringspas of polis standaard bij je te dragen, zo kan jij gaan en staan waar en wanneer jij wil.

Doorlopende reisverzekering